بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان از منطقه اردوی جهادی دانشجویان بسیجی این دانشگاه

۲۵ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۰۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی  واحد استان گلستان، پنجشنبه 15/04/1396 با حضور در روستای چالکی، از نزدیک با فعالیت های دانشجویان جهادگر دانشگاه جامع علمی کاربردی را پیگیری نمودند.
دکتر دهقانی در حاشیه این اردو در جمع دانشجویان ضمن تجلیل از بسیجیان جهادگر شرکت کننده در این اردو، بیان داشت:«هدف از این اردو در وهله اول فرهنگ سازی فعالیت های جهادی و در مراحل بعد کمک به نیازمندان جامعه در آموزش وآگاه سازی روستائیان در زمینه های سبک زندگی اسلامی و مسائل فرهنگی، دینی و خانواده است.
وی افزود:« در اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر "مشاركت و بكارگیری جوانان فرهیخته دانشگاهی در عرصه كار و تلاش جهادی" و استقبال از این قشر در اجرای این امر خداپسندانه، و در راستای خدمت رسانی به مردم مستضعف و نیازمند مطابق با شعار امسال مبنی بر " اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال"، و در جهت محرومیت زدایی و خدمت خالصانه و بدون منت، بسیج دانشجویی دانشگاه اقدام به اجرای کلاس ها و کارگاه های آموزشی و فرهنگی برای نوجوانان، جوانان و .....مشاركت نموده است.
رئیس دانشگاه  ضمن تشکر از زحمات  مسئول بسیج دانشجویی شهرستان و به ویژه دانشجویان بسیجی مومن و متعهد اظهار داشت:« دانشجویان بسیجی با انجام اردوی جهادی حرکتی بزرگ و معنوی و خداپسندانه در کارنامه درخشان خود درج می نمایند که نشان دهنده اخلاص و تقوای الهی این عزیزان است.