بزرگداشت روز معلم و تجلیل از مدرسان در واحد گلستان

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۲۷۶ اخبار
بزرگداشت روز معلم و تجلیل از مدرسان در واحد گلستان

بمنظور گرامیداشت روز معلم و استاد روز سه شنبه مورخه 19/02/1396، نشستی با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، روسای مراکز آموزشی و مدرسان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان در تالار استاد شهید مطهری دانشگاه منابع طبیعی گرگان برگزار شد. دکتر دهقانی، رئیس واحد استانی، ضمن خوش آمدگویی، تبریک ایام شعبانیه و اشاره به جایگاه والای شهید مطهری در دنیا، از برنامه های سال 96 دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در خصوص نقش و جایگاه مدرسان در دانشگاه، صحبت نمود. ایشان همچنین با تاکید بر شعار سال که مزین شده است به نام اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال ابراز امیدواری کرد که بتوان با ایجاد تک پودمانهای مهارتی در صنفهای مختلف از جمله برای جوانان در حین خدمت مقدس سربازی، زندانیان در بند و استفاده از تمامی ظرفیت دانشگاه در جهت ایجاد اشتغال و تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گامی برداشت. رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان نیز با اعلام این خبر که  به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بسته اجرایی آموزشهای مهارتی و نظام صلاحیت حرفه­ای به دانشگاه جامع علمی-کاربردی واگذار شده است، عنوان کرد تمامی تلاش خود را خواهیم نمود تا بتوانیم در اجرای این مهم اقداماتی را با کمک مراکز آموزشی، دانشجویان و مدرسان دانشگاه انجام دهیم. همچنین ایشان با اشاره به سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان، از دانشجویان ورزشکار که در مسابقات کشوری دانشجویان علمی-کاربردی حائز مقام شدند، تقدیر و تشکر نمودند. شایان ذکر است که تیم والیبال دانشجویی علمی کاربردی استان گلستان مقام اول رشته والیبال، در مسابقات کشوری دانشجویان علمی-کاربردی را کسب نمودند.

در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین مازندرانی، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه­های استان گلستان، نیز به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان با اشاره به جایگاه عالم از نگاه ائمه اطهار(ع) و همچنین جایگاه والای اساتید دانشگاه در جامعه، بیاناتی را در خصوص تربیت نسل جوان با توجه به اخلاق مداری اشاره کردند و از مدرسین خواستند تا در کنار آموزش های نظری توجه ویژه به آموزش های مهارتی دانشجویان و سوق دادن آنها به سوی بازار کار نمایند.

در انتها از مدرسان نمونه مراکز آموزشی و تعدادی از مدرسان خبره نمونه با اهداء لوح، تقدیر به عمل آمد. در این مراسم همچنین از روسای مراکز آموزشی که در برنامه تجلیل از مادران شهدای استان همکاری نمودند و از مقام آوران ورزشی نیز تجلیل شد.