دیدار سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با فرمانده سپاه نینوا استان گلستان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۲۷۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، روز دوشنبه مورخ 11 اردیبهشت ماه 1396 دکتر دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، کارکنان واحد استانی و جمعی از روسای مراکز آموزشی به مناسبت روز پاسدار از سردار صادقی، فرمانده سپاه نینوا استان گلستان دیدار نمودند. در این دیدار دکتر دهقانی، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار با اشاره به شعار سال (مزین به نام اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال)، آمادگی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در تحقق بخشیدن به این مهم با همکاری سپاه نینوا را اعلام نمودند و مطالبی در مورد نحوه ایجاد فضای همکاری بین دانشگاه و سپاه بیان کردند. در ادامه فرمانده سپاه نینوا با تاکید بر اقتدار علمی کشور عنوان نمودند دشمنان جمهوری اسلامی ایران تمامی ظرفیت های خود را بکار گرفته­اند تا در حوزه های فرهنگی و آموزشی، تغییر ساختار و رفتار ایجاد نمایند. ایشان همچنین با بیان این که دانشجویان افسران و اساتید فرماندهان جنگ نرم هستند مطالبی را عنوان نمودند. در پایان نشست دکتر دهقانی به رسم ادب از فرمانده سپاه نینوا استان گلستان با اهداء لوح سپاس، قدردانی نمودند.