ششمین نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

۲۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۲۷۲ اخبار
ششمین نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، صبح روز یکشنبه مورخ 20 فروردین ماه 1396 نشست هم اندیشی با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان و روسای مراکز آموزشی در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار گردید. در این نشست دکتر دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، ضمن عرض تبریک و تهنیت به مناسبت ولادت با سعادت امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام) و آغاز ایام البیض، مطالبی در مورد رشد کیفی آموزش های مهارتی در دانشگاه جامع علمی-کاربردی عنوان کردند. ایشان همچنین افزودند مراکز آموزشی باید در راستای ایجاد کانون های نوآوری و عضو گیری از بین دانشجویان خلاق و نوآور در راستای ثبت و حمایت از ایده های نو و خلاقانه دانشجویان تلاش نمایند. دکتر دهقانی در ادامه از زحمات مراکز آموزشی در اجرای صحیح و به موقع مصوبات جلسات هم اندیشی روسای مراکز آموزشی تقدیر نمودند. وی با توجه به مزین شدن سال جدید به نام اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال و تاکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به ایجاد اشتغال برای جوانان عنوان نمودند در جهت تحقق این مهم اقدام به راه اندازی کمیته اشتغال با کمک مراکز آموزشی خواهند نمود. در پایان این نشست روسای مراکز آموزشی نیز به ارائه دیدگاه های خود در خصوص کیفی سازی اهداف دانشگاه و برنامه های مراکز آموزشی در سال جدید پرداختند.