برگزاری یادواره شهدای دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۶۷ اخبار
برگزاری یادواره شهدای دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، یادوراه شهدای دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیش از 80 شهید دفاع مقدس، شهدای مرزبان، شهدای مدافع حرم و شهدای آتش نشان، در محل تالار همایش­های آستان قدس رضوی و با حضور دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونین دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر دهقانی، رئیس واحد استانی گلستان، روسای واحدهای استانی و مسئولین استانی برگزار شد. در این همایش که با حضور بیش از 400 نفر برگزار شد. معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی، حجت الاسلام فرزانه امام جمعه و دبیر شورای عالی حوزه های علمیه خراسان، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور ، مدیرکل ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، سرپرست واحد استان خراسان رضوی در باب شهدا و ایثارگری­های رزمندگان اسلام و شهدای والامقام و ترویج فرهنگ شهادت سخنرانی نمودند. برنامه تواشیح و تقدیر از خانواده های شهدا از دیگر برنامه های این مراسم بود یکی از صحنه های بسیار دیدنی مراسم، دکلمه زیبای دختر خردسال یکی از شهدا بود که همه حضار جلسه را تحت تاثیر قرار داد و معنویت آن را دوچندان نمود.