نشست هم اندیشی روسای واحد های استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار شد

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۶۵ اخبار
نشست هم اندیشی روسای واحد های استانی دانشگاه جامع علمی-کاربردی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، این نشست با حضور دکتر امید، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی، معاونین دانشگاه جامع علمی-کاربردی، دکتر دهقانی، رئیس واحد استانی گلستان و دیگر روسای واحدهای استانی در واحد استانی خراسان رضوی و شهر مقدس مشهد برگزار شد. در این جلسه آخرین اقدامات انجام شده دانشگاه در سال جاری بررسی و سیاست های کلی دانشگاه در سال 96 مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت تا همه واحدهای استانی دانشگاه با در نظر گرفتن این برنامه ها برای سال آتی واحدهای  دانشگاهی مربوطه برنامه ریزی نمایند. در ادامه این نشست معاونین دانشگاه نیز در خصوص اهداف و برنامه های حوزه های تخصصی خود مطالبی را عنوان و در مورد آن توضیحاتی ارائه نمودند. درپایان نیز معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به عنوان مسئول بزرگداشت ربع قرن فعالیت دانشگاه انتخاب و معرفی شدند.