نشست هم اندیشی کارشناسان دانش آموختگان مراکز آموزش دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۶۳ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، نشست هم اندیشی مدیران آموزش و کارشناسان دانش آموختگان مراکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با حضور دکتر دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان و به منظور بررسی وضعیت دانش آموختگان مراکز آموزشی در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار شد. در این نشست دکتر دهقانی، ضمن قدردانی از زحمات مدیران آموزش و کارشناسان دانش آموختگان مراکز آموزشی، رویکرد دانشگاه را افزایش کیفیت آموزش عنوان نمودند. رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با تاکید بر سهم عمده دانشگاه در آموزش های مهارتی در برنامه ششم توسعه گفتند: برای پیشرفت کیفیت مراکز آموزشی باید کارهای تخصصی در سطح مراکز برگزار گردد. در این نشست سلطانی، کارشناس دانش آموختگان واحد استانی، اقدام به ارائه مطالبی در مورد بررسی انجام گرفته از عملکرد مراکز آموزشی استان در حوزه دانش آموختگان نمود. وی در ادامه به تبیین اهداف و سیاست­های واحد استانی در سال 96 در حوزه دانش آموختگان پرداخت. در پایان مدیران آموزش و کارشناسان دانش آموختگان در مورد مسائل مطرح شده در جلسه به بحث و گفتگو پرداختند.