برگزاری کارگاه آموزشی جوان، خانواده و امنیت فضای مجازی در مرکز آموزش علمی کاربردی گنبد2

۱۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۶۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی- کاربردی گنبدکاووس2، روز دوشنبه مورخ 16 اسفندماه 95، کارگاه آموزشی با عنوان "جوان، خانواده و امنیت فضای مجازی" توسط دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان گلستان و با مشارکت مرکز آموزش علمی - کاربردی گنبد کاووس 2 در محل سالن اجتماعات مركز برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی، سرگرد قزل سفلی،  رئیس پلیس فتا شهرستان گنبدکاووس در ارتباط با اهمیت آگاهی مردم بویژه قشر دانشجو از فضای مجازی، جلوگیری از نفوذ به اطلاعات شخصی افراد، حفظ و کنترل اطلاعات محرمانه مطالبی را عنوان کردند. در پایان کارگاه آموزشی، پرسش و پاسخی بین دانشجویان و سرگرد قزل سفلی برگزار گردید.