برنامه طنز دفاع مقدس با عنوان «بروبچ هفت خط3» توسط دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۴۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، برنامه طنز دفاع مقدس با عنوان «بروبچ هفت خط3» که از برنامه های ذیل اجلاسیه 4000 شهید گل گون کفن استان گلستان بود و در ایام مبارک دهه فجر با موضوع روایت خاطرات و شوخ طبعی‌های جبهه از زبان راویان برجسته دفاع مقدس، در تاریخ 17 بهمن ماه 95در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، توسط دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان و با همت بسیج دانشجویی برگزار شد. در ابتدای مراسم دکتر دهقانی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، در خصوص ارزش و جایگاه یادگاران دفاع مقدس و تقارن این برنامه با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مطالبی را ارائه نمودند و به اهمیت حضور پرشور در راهپیمایی 22بهمن را مورد تاکید قرار دادند.

برنامه «بروبچ‌ هفت خط3» از ابتدا با استقبال پر شور دانشجویان رو به رو شد. میهمانان این برنامه حاج آقای موسوی و رضا علیپور و میهمان ویژه برنامه ماشالله شاهمرادی (مرشد) به همراه برادرش محسن شاهمرادی در این مراسم حضور داشتند. در پایان نیز به قید قرعه به 6 نفر کمک هزینه سفر مشهد مقدس اهداء شد.