بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت دهه مبارک فجر

۱۳ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۴۶ اخبار
بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت دهه مبارک فجر

سپاس و ستایش خداوند منان را که توجه و عنایت ویژه اش به ملّت مسلمان و انقلابی ایران، این توفیق بزرگ تاریخی را برای آنان پدید آورد تا با رهبری خردمندانه‌ بزرگمردی از سلاله‌ پاک رسول خدا (ص) ، نظام ارتجاعی و منحط دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را براندازد و به جای آن ، نظام مترقی جمهوری اسلامی را مستقر سازد. دهه فجر انقلاب اسلامی سرآغاز طلوع خورشید درخشان انقلاب اسلامی و تبلور شکوه و عظمت نهضتی مبتنی بر تعالیم نبوی در عصر حاضر بوده که توانست حکومتی الهی را در سرزمین پاک ایران تثبیت کند. امروز در سایه حفظ و صیانت از ارزش‌ها و اصول مترقی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت و عزت روز افزون ایران اسلامی در عرصه های مختلف هستیم که همه این دستاوردهای ارزشمند و گرانسنگ را می‌توان نتیجه مجاهدت ملت ایران با توکل به خداوند و عنایت حضرت ولیعصر (عج) دانست. انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است. طلیعه رهایی انسانیت از خودکامگی و استبداد ستم شاهی به رهبری فرزانه ای است که اندیشه ای جز عزت اسلام در سر نداشت. دهه مبارک فجر، تجلی شکوه‏مند حماسه و سرافرازی ملتی است که در عصر اسارت انسان صفحه‏ای زرین را در تاریخ حیات آدمی گشود و فریاد خدا خواهی، معنویت، آزادی و استقلال را در گوش و جان جهانیان طنین‏ انداز کرد و یاد آور راهبری های انقلابی و حیات بخش رهبرکبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است. ما جامعه دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، سی و نهمین بهار انقلاب را با سرود جاودانه استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی جشن می‌گیریم و هم‌نوا با ملت آگاه، هوشیار و مومن ایران اسلامی یک ‌بار دیگر باحماسه‌آفرینی و حضور پرشور در راهپیمایی یوم الله 22بهمن، فریاد آزادی خواهی و استقلال طلبی و عدالت خواهی خود را به گوش جهانیان می رسانیم و برگ زرین در تاریخ شکوهمند انقلاب اسلامی رقم خواهیم زد.