جلسه هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

۲۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۳۶ اخبار
جلسه هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، صبح دوشنبه مورخ 27 دی­ماه 1395 جلسه هم اندیشی با حضور سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان و روسای مراکز آموزشی در سالن اجتماعات واحد استانی برگزار گردید. در این نشست دکتر دهقانی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت جانسوز یاردیرین امام و رهبری حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی مطالبی در مورد پالایش مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، پذیرش دانشجو در ترم بهمن و ثبت فعالیت ها فرهنگی در درگاه فرهنگی عنوان کردند. ایشان همچنین افزودند مراکز آموزشی باید در راستای ایجاد مراکز نوآور تلاش نمایند. دکتر دهقانی در ادامه از زحمات مراکز آموزشی در برگزاری امتحانات تقدیر و تشکر نمودند. در پایان این نشست روسای مراکز آموزشی نیز به ارائه دیدگاه های خود در خصوص کیفی سازی اهداف دانشگاه پرداختند.