تقدیر از سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان برای کسب بالاترین امتیاز پژوهشی

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۳۴ اخبار
یکشنبه مورخ 12 دی ماه 95، مراسم نکوداشت و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت بزرگداشت پژوهشگران برتر در هفته پژوهش و فناوری با حضور فرهیختگان و پژوهشگران برتر، برگزار شد. در این مراسم از دکتر دهقانی، سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان  به عنوان پژوهشگر برتر و کسب بالاترین امتیاز پژوهشی در دانشکده مهندسی آب و خاک دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تقدیر به عمل آمد. شایان ذکر است ایشان در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از پژوهشگران و ایده پردازان برتر استان گلستان که در مورخ 17 آذر ماه 95 برگزار گردیده بود،‌ به عنوان پژوهشگر برتر استان گلستان معرفی شده بودند.