بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت یوم الله 9 دی

۰۷ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۲۷ اخبار
بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت یوم الله 9 دی

بِسْمِ رب الشهداء والصدیقین

الَّذِینَ یَتَّخِذُونَ الْکَافِرِینَ أَوْلِیَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِینَ أَیَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّهَ فَإِنَّ الْعِزَّهَ لِلَّهِ جَمِیعًا
کسانی که کافران را غیر از مومنان به عنوان سرپرست می گیرند، آیا عزت و قدرت را نزد آن ها می جویند؟ پس به راستی عزت و قدرت همه از آن خداست.

وره نساء، آیه 139(

تاریخ 38 ساله انقلاب اسلامی مملو از نقاط عطفی است که در اذهان ملت شریف و ولایت مدار ایران اسلامی نقش بسته است. دوران غرور آفرین دفاع مقدس و رشادتهای جوانمردان این خطه و پیشرفتهای هسته ای از نمونه های بارزی است که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می باشد و در این عرصه دشمنان و فتنه گران همواره در تلاش بوده اند که آهنگ رشد و شکوفایی ملت ایران را کند کنند که با رهبری مدبرانه رهبرفرزانه انقلاب و بصیرت ملت ناکام گشته اند. نهم دیماه، روز تبلور بلوغ سیاسی و اجتماعی و تجلی اقتدار ملی و غیرت دینی ملت ماست که به دنیای استکبار گوشزد نمود که "ولایت، خط قرمز ماست تا ابد" این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است. 9 دی روز درخشش نسل‌های سوم و چهارم انقلاب و آینده‌سازان کشور در میدان دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب و اعلام برائت از حرمت‌شکنان عاشورا بود که فتنه گران و بیگانگان طمع کار و کینه توز را رسوا و به خاک ذلت کشاند.

حضور میلیونی و زمان‌شناسانه ملت ایران در راهپیمایی 9 دی سال 1388، برای همیشه خود را به عنوان حماسه‌ای ماندگار در تاریخ کشورمان به ثبت رساند.

دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از حضور پرشور مردم شهیدپرور، همچون سایر آحاد ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی با بصیرت در راستای اهداف انقلاب گام برخواهد داشت.