دیدار جمعی از روسا، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاههای استان گلستان با حضرت آیت ا... نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۲۵ اخبار

به مناسبت 27 آذر ماه روز وحدت حوزه و دانشگاه، جمعی از روسا، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاههای استان گلستان با حضرت آیت ا... نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان دیدارکردند.

آیت ا... سیدکاظم نورمفیدی در این دیدار گفت: وحدت حوزه و دانشگاه در کلام حضرت امام (ره) حتی قبل از انقلاب هم بیان شده است و این نکته باید بررسی شود چرا اندیشمندان و امام راحل روی این مساله تاکید داشتند.

وی به بیان خاطره ای از حوادث قبل انقلاب پرداخت و گفت: زمانی شهید مطهری در دانشگاه سخنرانی داشتند و رژیم به دلیل نگرانی می خواست مانع از این سخنرانی شود، به همین دلیل جمعی از طلبه ها از شهرستان ها جمع شدیم و به سخنرانی رفتیم تا مانع از برگزاری آن نشوند و این مساله نشان از وحشت رژیم نسبت به وحدت حوزه و دانشگاه بود.

آیت الله نورمفیدی این عملکرد رژیم شاهنشاهی را استعمارگرانه دانست و بیان کرد: ریشه این برنامه ریزی به سال های قبل تر باز می گردد و آن ها دنبال کمرنگ کردن جایگاه علما در جامعه بودند.

وی به بیان نقش علما و تاثر آنان در حاکمیت پرداخت و افزود: فتوای یک عالم باعث شد شرکت انگلیسی بار خود را از کشور جمع کند و این نشان میدهد رژیم گذشته جایگاه علما را دیده بود و می خواست این جایگاه را تضعیف کند.

وی ادامه داد: آن ها دنبال بدبین کردن دانشگاهیان نسبت به حوزه های علمیه بودند تا اتحادی بین این دو قشر تاثیرگذار جامعه ایجاد نشود.

وی با یادآوری این که بخش عمده جمعیتی که در پیروزی انقلاب نقش داشت دانشگاهیان و جوانان بودند، اضافه کرد: امام برای خنثی کردن طرح استعماری دشمن وحدت حوزه و دانشگاه را مطرح کرد.

وی با تاکید بر این که انتخاب روز شهادت آیت الله مفتح به جا و هوشمندانه بود، گفت: شهید مفتح یک روحانی بود که تحصیلات دانشگاهی هم داشت.

آیت الله نورمفیدی با بیان این که وحدت حوزه و دانشگاه، وحدت در هدف است، افزود: طلبه ها و روحانیون سال ها درس می خوانند و مطالعه می کنند تا به درجه ای از فقه برسند و دانشجویان هم سال ها مطالعه می کنند تا بتوانند در زمینه های علمی و تخصصی خود به دستاوردهای پژوهشی برسند.

وی اضافه کرد: ما در اسلام برای خود معیارهایی داریم و دانشگاه ها باید بپذیرند که علوم باید با معیارهای اسلامی سازگار باشند، از سوی دیگر حوزه هم باید بپذیرد که در مسائل فقهی باید از نظر علمی آگاه باشند و راهکارهای علمی را بررسی کرده باشند.