۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۲۴ اخبار

نشست معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ستادی با روسا و معاونین آموزشی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان گلستان، پنجشنبه 25 آذرماه در سالن رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست گفت: 1500 عضو هیأت علی در استان گلستان مشغول به تدریس هستند که 2 درصد اعضای هیأت علمی کشور را تشکیل می دهند.

دکتر مجتبی شریعتی نیاسری افزود: استان گلستان رتبه هجدهم را از لحاظ هیأت علمی در کشور به خود اختصاص داده است که یازده درصد آنها دارای رتبه علمی دانشیار به بالا هستند.

وی اعلام کرد: دو درصد دانشجویان کشور در استان گلستان تحصیل می کنند و رتبه بیستم کشوری را به لحاظ جمعیت دانشجویی دارد.

وی اذعان کرد: هشتاد و یک درصد دانشجویان استان گلستان در مقطع کاردانی و کارشناسی، شانزده درصد در مقطع کارشناسی ارشد و دو درصد در مقطع دکتری تحصیل می کنند.

دکتر شریعتی نیاسری با اشاره به این مطلب که در حال حاضر چهار درصد دانشجویان کشور در حوزه علوم پایه درس می خوانند، تاکید کرد: سعی داریم تا پایان چشم انداز 1404، این عدد به 9 درصد افزایش یابد.

وی در ادامه، به حرکت دانشگاه ها در راستای سند آمایش آموزش عالی و ماموریت گرایی دانشگاه ها اشاره نمود.