کسب مقام غرفه برتر دانشگاهی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان درشانزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری

۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۲۳ اخبار
کسب مقام غرفه برتر دانشگاهی  توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان درشانزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری
مراسم اختتامیه شانزدهمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان گلستان و تقدیر از غرفه های برتر، پنج شنبه هجدهم آذر ماه در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد. در این نمایشگاه 65 غرفه فعال بودند که دستگاههای اجرایی، دانشگاهها و شرکتهای خصوصی، محصولات خود را به نمایش عموم گذاشته بودند.  برپایی 12 غرفه در مجاورت نمایشگاه، برگزاری 14 کارگاه تخصصی ،آموزشی با اعطا گواهینامه و برگزاری جشنواره عکس و خبر از مزایای این نمایشگاه بود.  لازم به ذکر است غرفه های دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان گلستان، دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول و موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی میرداماد در بخش دانشگاهی، غرفه های پارک علم و فناوری گلستان، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان، اداره کل آموزش و پرورش استان، شرکت آب منطقه ای گلستان و سازمان صنعت، معدن و تجارت در بخش دستگاههای اجرایی و مراکز رشد حائز رتبه های برتر شدند.