بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت روز دانشجو

۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۱۷ اخبار
بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت روز دانشجو

دانشگاه مبدا همه تحولات است. حضرت امام خمینی (ره)

۱۶ آذر، روز دانشجو، نماد روحیه­ ی خروشان جنبش دانشجویی و تجلی بصیرت و مظهر ایثار و استقلال و آزادی است.

دانشجو با روشنفکری و آگاهی­های خود هرگز اجازه نخواهد داد و نمی دهد استکبار جهانی در امور داخلی و خارجی کشورشان دخالت کند. ملت همیشه هوشیار ایران همواره در صحنه حاضر است وهمچنانکه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ سه تن از دانشجویان آگاه وبیدار در راه دفاع از هویت ملی خویش به پا خواسته وجان خود را فدا کردند. شانزدهم آذر سال 1332، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران، شهیدان  احمد قندچی، مصطفی  بزرگ نیا  و شریعت رضوی در اعتراض به دخالتهای امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر معاون وقت رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا به تهران، همراه دیگر دانشجویان بپاخاستند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند تا سندی دیگر از روح استكبارستیزی،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی فرزندان این سرزمین را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند. اكنون دانشگاه جامع علمی-کاربردی به عنوان قشر ولایت مدار، آگاه و متعهد وظیفه‌ای صد چندان بر دوش دارد تا با نصب العین قرار دادن منویات ولی امرمسلمین حضرت آیه الله العظمی خامنه‌ای (دامه بركاته) مبنی بر مسلح شدن به سلاح بصیرت و ایجاد تمدن نوین اسلامی  و در شرایطی كه بخشی از جنگ سخت دشمن تبدیل به جنگ نرم شده به عنوان افسران جنگ نرم در خط مقدم مقابله با دشمنان داخلی و خارجی با تمام توان از كیان نظام مقدس جمهوری اسلامی دفاع نمایند.

در همین راستا ، دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و امام شهیدان، جامعه دانشگاهی را به وحدت در سایه سار ولایت فقیه و تلاش برای پیمودن هر چه بیشتر قله های رفیع علم و فناوری توام با تبعیت از علوم اسلامی و ارزش های اخلاقی و دینی دعوت كرده و سربلندی، عزت و پیشرفت ایران اسلامی را از حضرت حق تعالی خواستار شده است.