دکتر امیراحمد دهقانی به عنوان سرپرست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان منصوب گردید

۲۴ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۲۰۲ اخبار
دکتر محمدحسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی در حکمی دکتر امیر احمد دهقانی را به عنوان سرپرست واحد استانی گلستان منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی كاربردی استان گلستان،در حکم انتصاب دکتر امیر احمد دهقانی آمده است: نظر به مراتب تعهد و تجارب اجرایی جنابعالی، به موجب این حکم به سمت «سرپرست واحد گلستان » منصوب می­شوید.

انتظار دارد برای تحقق اهداف کلان دانشگاه درجهت آموزش­های مهارتی، نهایت سعی و تلاش خود را به کار گرفته و اهتمام ویژه­ای در انجام برنامه‌ریزی و تلاش برای کیفیت بخشی به فعالیت‌های مهارت محور مراکز آموزش علمی‌کاربردی استان، نظارت بر حسن اجرای برنامه‌های مراکز و ارزیابی مستمر فعالیت‌های آنها در چارچوب سیاست‌های ابلاغی و ارائه برنامه‌های تحول گرا و مهارت افزا،ظرفیت سازی برای گسترش آموزش‌های عالی مهارتی، فنی و پودمانی مورد نیاز منطقه داشته باشید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و با همکاری صمیمانه سایر همکاران محترم دانشگاه، برای نیل به جایگاه دانشگاه نسل سوم در کشور، موفق و مؤید باشید.

لازم به ذکر است، دکتر امیر احمد دهقانی، دارای دکتری مهندسی عمران آب (هیدرولیک) ، دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان می باشد.

همچنین دکتر امید در نامه ای از زحمات ارزشمند دکتر محمد برزعلی در دوران سرپرستی واحد استانی گلستان تشکر و قدردانی کرد.