دیدار ریاست، کارکنان و برگزیدگان دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با آیت الله العظمی علوی گرگانی(دامت بركاته) در استان مقدسه قم

۱۱ مهر ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۱۷۱ اخبار
دیدار ریاست، کارکنان و برگزیدگان دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با آیت الله العظمی علوی گرگانی (دامت بركاته) در استان مقدسه قم
دیدار ریاست، کارکنان و برگزیدگان دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با آیت الله العظمی علوی گرگانی(دامت بركاته)  در استان مقدسه قم

ریاست ،کارکنان و برگزیدگان دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با آیت الله العظمی علوی گرگانی(دامت بركاته) دیدار کردند. در این نشست دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان ضمن ارائه گزارش از دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه و کسب رتبه های برتر دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در دوره های مختلف جشنواره های قرآنی، خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با رویکرد مهارت آفرینی، در حوزه علوم دینی نیز اقدام به کاربردی سازی علوم کرده است.

حضرت آیت الله علوی گرگانی(دامت بركاته) در این دیدار با توجه به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) که فرمودند" گرامی ترین بندگان بعد از انبیاء علما و سپس حافظان قرآن هستند. مانند انبیاء از دنیا می روند، همراه انبیاء از قبرهایشان خارج می شوند، به همراه انبیاء از صراط می گذرند و ثواب انبیاء را می برند. پس خوشا به حال پوینده راه علم و حافظ قرآن، به سبب كرامت و شرافتی كه نزد خدا دارند" بر نگهداری و حفظ قرآن توسط حافظین و حاملین قرآن تاکید کردند. ایشان در پایان بیانات خود، حفظ و عمل به قرآن را مورد توجه قرار دادند و از دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان بخاطر حضور در بیت ایشان قدردانی و تشکر کردند.