تمدید مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 29 شهریور

۲۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۵۸ اخبار

دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان گفت: مهلت ثبت نام دوره های بدون آزمون مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 29 شهریورماه تمدید شد.
دکتر برزعلی افزود: پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای سال تحصیلی 96 - 95 جهت فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای داوطلبان، مهلت ثبت نام در این دوره ها تا روز 29 شهریورماه تمدید شد.
وی افزود: تمامی متقاضیان ثبت نام در این دوره ها ضرورت دارد در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام که در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی
www.sanjesh.org قرار داده شده است نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام کنند.
ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان خاطرنشان کرد: داوطلبانی كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کرده اند در صورت علاقه مندی می‌توانند تا 29 شهریورماه با مراجعه به بخش ویرایش اطلاعات نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات و همچنین كدرشته محل های انتخابی خود اقدام کنند.