اعلام نتایج کتبی دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۳۱ اخبار
نتایج آزمون کتبی دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در مرحله استانی اعلام شد
اعلام نتایج کتبی دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی

سرپرست دفتر برنامه ریزی معاونت فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن بیان این خبر افزود: طبق آیینامه دانشگاه شرکت کنندگانی که موفق به اخذ حد نصاب آزمون کتبی در مرحله اول گردیده اند به مرحله کشوری مسابقات کتبی راه خواهند یافت و سه نفر برتر هر رشته در مرحله کشوری به آزمون ملی معرفی خواهند شد. دارابی گفت: آزمون کتبی مرحله کشوری در هفته اول شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد و برگزیدگان مرحله استانی می بایست پس از مطالعه منابع اعلام شده که در آیین نامه جشنواره مندرج گردیده است جهت کسب مقام در مرحله کشوری و راهیابی به مسابقات ملی به رقابت بپردازند.
لازم به یاد آوری است مسابقات مذکور در بخش کارکنان، مدرسان و اعضاء هیئت علمی صرفا در مرحله کشوری برگزار خواهد شد و مرحله ملی نخواهد داشت.
مسابقات ملی قرآن و عترت در بخش دانشجویی به میزبانی دانشگاه فرهنگیان در آبان ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار خواهد گردید.