كارگاه پرسش و پاسخ مراقبت و زیبایی با رویكرد اشتغال دشمن بیكاری و اعتیاد در مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبد کاووس2

۰۴ مرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۲۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی مركز آموزش علمی- کاربردی گنبدكاووس2 ،كارگاه پرسش و پاسخ مراقبت و زیبایی با رویكرد اشتغال دشمن بیكاری و اعتیاد با حضور جمعی از دانشجویان و صاحبان حرفه آرایش و پیرایش زنان در سالن اجتماعات مركز برگزار شد. سرپرست مركز، محمد رضا باقرنیا ضمن خیر مقدم به حضار مسائلی را پیرامون مهارت آموزی و اشتغال مطرح نموده و اشتغال را دشمن بیكاری و اعتیاد عنوان كردند. ایشان در ادامه نكاتی را در مورد اهمیت رشته آرایش و پیرایش و تاثیر تحصیلات متناسب با آن بیان فرمودند. در ادامه اساتید این حوزه ، در موضوع نحوه رنگ زدن با ضرر کمتر و کلیات چهره، انواع و نحوه پوشش آنها مطالبی را بیان کردند و به پاسخگویی به سوالات مدعوین و حاضرین در جلسه پرداختند.