بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه های امتحانی مراکز آموزشی تحت نظارت

۳۱ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۱۹ اخبار

در مورخه 30 خرداد ماه 1395، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه­ های امتحانی مراکز آموزش علمی-کاربردی گرگان1 ، گرگان2، گرگان3 و هلال احمر استان بازدید نمودند. دکتر برزعلی با حضور در حوزه های­ امتحانی از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم این مراکز بازدید و از اقدامات این مراکز برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات کسب اطلاع نمودند. ایشان ضمن اعلام رضایت از روند برگزاری امتحانات پایان ترم ، برلزوم افزایش کیفیت آموزشی در مراکز با برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات در مراکز تاکید نمودند.