بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه های امتحانی مراکز آموزشی تحت نظارت

۲۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۱۵ اخبار

در مورخه 24و 25 خرداد ماه 1395، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه­ های امتحانی مراکز آموزش علمی-کاربردی جهاد دانشگاهی، گنبد1 ، کنبد2، شهرک صنعتی مینودشت و بهزیستی علی آباد بازدید نمودند. دکتر برزعلی با حضور در حوزه های­ امتحانی از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم این مراکز بازدید و از اقدامات این مراکز برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات کسب اطلاع نمودند. ایشان  ضمن اعلام رضایت از روند برگزاری امتحانات پایان ترم ، برلزوم افزایش کیفیت آموزشی در مراکز  با برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات در مراکز تاکید نمودند.