انتخابات انجمن علمی و كانون فرهنگی و هنری مرکز آموزش علمی کاربردی پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۰۸۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان، در روز سه شنبه 21 اردیبهشت ماه 1395  انتخابات انجمن علمی و كانون فرهنگی و هنری رشته مدیریت کسب و کار با حضور دانشجویان این رشته  برگزار گردید. در این انتخابات 7 نفر از دانشجویان این رشته کاندید شدند که در نهایت 5 نفر از دانشجویان به عنوان عضو اصلی موفق به کسب اکثریت آراء شدند ضمناً یحیی محمدی به عنوان دبیر انجمن وكانون انتخاب شدند. در ضمن جلسه ای در خصوص اهداف تشکیل این انجمن و کانون با حضور مدیریت آموزش مرکز، کارشناس فرهنگی مرکز و اعضای برگزیده نیز برگزار گردید.