آغاز ثبت نام دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۰۳۳ اخبار
آغاز ثبت نام دوازدهمین جشنواره قرآن و عترت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی ­کاربردی استان گلستان، دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با اعلام این خبر گفت: جشنواره قرآن و عترت با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با مشارکت واحدهای استانی برگزار خواهد شد.

وی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با قرآن و سیره اهل بیت علیهم‌السلام، توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی بین دانشگاهیان، شناسایی و معرفی نخبگان این حوزه به جامعه قرآنی کشور، تولید آثار هنری با محتوای دینی و قرآنی، هدایت دانشگاهیان به انجام فعالیت‌های علمی در زمینه قرآن و عترت عنوان کرد.

دکتر برزعلی افزود: این جشنواره در شش بخش شفاهی، کتبی، ادبی، فناوری، هنری و پژوهشی،مجموعا در 36 رشته ویژه دانشجویان و در دو بخش کتبی، پژوهشی مجموعا 7 رشته ویژه کارکنان و مدرسین برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است ثبت‌نام اینترنتی از علاقه‌مندان به شرکت در مسابقات جشنواره قرآن و عترت دانشگاه تا تاریخ 10/02/95 در سامانه http://info.uast.ac.ir/ghoran انجام خواهد پذیرفت و مهلت ارسال آثار نیز تا پایان اردیبهشت‌­ماه 95 می‌باشد.

همچنین علاقهمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ارسال آثار خود با دبیرخانه جشنواره با شماره های 82772220 -82772211-021 تماس حاصل نموده و یا به سایت اطلاع‌رسانی جشنواره به نشانی quran.uast.ac.ir مراجعه نمایند.