نشست شورای فرهنگی در مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری کل استان گلستان

۲۵ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۰۳۱ اخبار
نشست شورای فرهنگی در مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری کل استان گلستان
نشست شورای فرهنگی در  مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری کل استان گلستان

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی دادگستری کل استان گلستان، همزمان با آغاز سال جدید نشست شورای فرهنگی با حضور ریاست مرکز،کارکنان و اساتید روز شنبه مورخ 21 فروردین 95 در مرکز دادگستری برگزار شد.ابتدا اسمعیلی، رئیس مرکز ضمن عرض خیر مقدم گویی به حاضرین و تبریک سال نو در خصوص اهداف جلسه مباحثی را عنوان نمود.ایشان در خصوص فعالیت های فرهنگی و اهمیت برگزاری آن در فضای دانشگاه را بسیار مهم برشمرد.در ادامه صفوی مدرس مرکز و وکیل پایه یک دادگستری در خصوص برگزار کارگاه های آموزشی با عنوان آشنایی با فضای مجازی و شناساندن نحوه استفاده از آن به دانشجویان که امروزه معظل بزرگی برای خانواده ها است سخنانی را بیان کرد.سپس ابراهیمی مدرس مرکز در خصوص برپایی کانون مشاوره مذهبی و روانشناسی ویژه دانشجویان را خواستار شد.و سپس حاضرین به بحث و تبادل و نظر پرداختند.