دیدار کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری با خانواده معظم شهید صادق مکتبی

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۰۱۶ اخبار

همزمان با فرارسیدن دهه مبارک فجر کارکنان و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی دادگستری به دیدار با خانواده شهید صادق مکتبی فرمانده گردان حمزه سید الشهدا از لشکر 25 کربلا رفتند.

عطااله یوری از  همرزمان شهید مکتبی در خصوص سیره و اخلاق شهدا ،ایمان و تقوایشان مطالبی را عنوان نمود.

ایشان خاطر نشان کرد:نعمت آسایش و امنیت امروز جامعه ما،مرهون فداکاری و از خود گذشتگی شهدای انقلاب می باشد.

در ادامه تمسکنی از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس فرمود:،وظیفه همه ما پیروی از راه شهدا و اینکه ما میراثداران راه آنان باشیم.