دیدار از خانه سالمندان شهرستان گنبدکاووس توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبد2

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۰۱۵ اخبار
دیدار از خانه سالمندان شهرستان گنبدکاووس توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبد2
دیدار از  خانه سالمندان شهرستان گنبدکاووس توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبد2

به پیشنهاد امور فرهنگی مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبدکاووس2 کمیته دانشجویی ستاد برگزاری مراسم دهه فجر شهرستان گنبدکاووس متشکل از مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها و بسیج دانشجویی این شهرستان، به دیدار خانه سالمندان رفتند.

قوجقی، مسئول خانه سالمندان گنبدکاووس در حاشیه این دیدار گفت: ۹۰ سالمند با میانگین سنی ۸۰ سال در این مرکز تحت نظر ما هستند که این دیدار تاثیر بسزایی در روحیه آنان داشته و باعث می‌شود خود را در جشن طلیعه انقلاب اسلامی سهیم بدانند.

مسئول خانه سالمندان گنبدکاووس ضمن قدردانی از کمیته دانشجویی دهه فجر این شهرستان گفت: این مرکز از سال ۸۵ در مکانی استیجاری شروع به فعالیت کرد و خوشبختانه در سال ۹۲ موفق شدیم مکانی درخور سالمندان با تمام امکانات مورد نیاز درمانی و روانپزشکی را در ۲۶ سوئیت آماده کنیم.

قوجقی خاطرنشان کرد: از ۹۰ نفر تحت پوشش ما ۶۰ نفر با حکم قضایی پذیرش شده‌اند و ۱۴ نفر نیز مجهول الهویه هستند.