جشن دانش آموختگان مرکز علمی- کاربردی پیشگامان علوم وفنون نوین گلستان با حضور آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه محبوب گرگان برگزار شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۰۱۳ اخبار
مقارن با سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اولین جشن دانش آموختگان مرکز علمی- کاربردی پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان با حضور حضرت آیت ا... نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه محبوب گرگان و دکتر برزعلی، رئیس دانشگاه جامع علمی -کاربردی استان گلستان برگزار شد.

حضرت آیت ا... نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه محبوب گرگان نیز در این مراسم با تبریک به فارغ التحصیلان اظهارداشت: امید است، در دوران تحصیل تنها به حفظ مطالب اکتفا ننموده باشید و بعنوان فردی عالم، درس و تحصیل خود را به پایان رسانده باشید تا بتوانید در عمل، دانش خود را پیاده نمائید.

امام جمعه گرگان همچنین با تبریک ایام ا... دهه فجر افزود: مردم غیور ایران در دوران انقلاب با همدلی و همزبانی با خواسته هایی یکسان، ایران را به بهشتی از نظر معنوی و اخلاقی مبدّل نموده بودند و با یکپارچگی و با رهبری امام راحل حادثه ی بزرگ را رقم زدند.

آیت الله نورمفیدی، نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به شخصیت والا و برجسته امام خمینی (ره) پرداخت و خاطر نشان کرد: شخصیت گسترده و روحیه غیر قابل نفوذ و محکم امام راحل در عین روحیه لطیف ایشان بر کسی پوشیده نبوده است، زیرا از طرفی روح با صلابت ایشان که هیچ قدرتی نمی توانست آن را بلرزاند و درمقابل ابرقدرتها مثل کوه محکم ایستادگی می کرد، در نماز های شب خود مثل ابر بهار در درگاه باری تعالی می گریست.

وی همچنین متذکر شد: پس از گذست 37 سال از پیروزی انقلاب با توجه به ترفندها و توطئه های گوناگون دشمن، چیزی جز مشیت الهی باعث حفظ انقلاب نشده است به همین منظور ما باید با تمام وجود این شجره ی طیبه ای که با خون شهدا بدست آمده است را حفظ نمائیم.

وی همچنین با تاکید بر نقش گسترش آموزش های مهارتی در اشتغال افراد بیان داشت: مرکز علمی - کاربردی پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان با ایده های مدیریتی و مناسب خود توانسته گام های بلندی در حوزه ی کیفی سازی و آموزش های مهارتی بردارد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل عامری، رئیس مركز علمی -کاربردی پیشگامان علوم وفنون نوین گلستان با تبریک سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی گفت: ثمره ی انقلابی که در 22 بهمن سال 1357 با رهبری حضرت امام بعنوان اعجاز بزرگ قرن طلوع کرد، مرهون خون شهدا و تلاشهای انسان بزرگ و بی نظیری همچون امام خمینی (ره) بوده است.

ابوالفضل عامری با تاکید بر اندیشه های سیاسی معمار کبیر انقلاب بیان داشت: از آنجایی که جهانداری از جهانگیری به مراتب سخت تر و دشوار تراست ،در عصر حاضر استمرار و تداوم انقلاب بسیار حائز اهمیت تر است که این امر نیازمند این است، با تجزیه و تحلیل انقلاب در وهله ی اول انقلاب و دستاوردهای آن به خودمان و بعد به دیگران شناسانده شود زیرا ما هرچه بیشتر با انقلاب آشنا شویم مانع نفوذ دشمن می شویم.

وی در ادامه به دستاوردهای انقلاب در حوزه های مختلف پرداخت و خاطر نشان کرد:شکست اُبهت پوشالی ابرقدرتها و همگرایی جهان اسلام ، دو ثمره ی مهم انقلاب اسلامی در حوزه ی جهانی است.

رئیس مركز علمی-کاربردی پیشگامان علوم وفنون نوین گلستان در ادامه تجدید حیات اسلامی را از دستاوردهای انقلاب درحوزه ی دین برشمرد و گفت: پیروزی انقلاب در بخش هایی همچون مسائل اجتماعی، موجب وحدت کلمه و در بخش فرهنگ ، تحول در دانشگاهها را محقق نمود.

این مقام مسئول تصریح کرد: در جهان معاصر تحولات گسترده ، ابعاد مختلف زندگی بشر را دچار تغییرات اساسی کرده است بگونه ای که در سالهای اخیر سرعت تغییرات و تحولات در جهان از یکطرف موجبات احساس ناپایداری و از طرف دیگر با تغییر در دانش، تکنولوژی، شیوه های کار و تولید، باعث تحولات اساسی در نوع و سطح مهارتها شده است تا جایی که فعالان در این عرصه را گاهی دچار چالش می نماید.

عامری در ادامه افزود: راه برون رفت از مشکل امروزه مزیت رقابتی افراد، سازمان ها و صاحبان مشاغل ، استفاده از دانش و مهارت نوسازی شده می باشد در همین راستا، مراکز علمی و کاربردی که بدنبال تامین نیروی انسانی توانمند و دارای مهارت های منطبق با نیازهای جامعه می باشند، این مهم در اهداف دانشگاه از ضرورت بیشتری برخوردار است.

وی همچنین تاکید داشت: سیاستگذاران و تصمیم سازان کلان کشور باید بجای تکیه بر منبع نفت به دنبال یک منبع سهل الوصول باشند و با ابتکار و تکیه بر خلاقیت و نوآوری نیروی انسانی برای پیدا کردن فرصت شغلی مناسب با نیاز جامعه تلاش نمایند.

دکتر برزعلی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز دراین مراسم با اشاره به نقش دانشگاهها در به ثمر رسیدن نظام شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: قبل از پیروزی انقلاب که دانشگاهها به سبک غربی شکل گرفته بود دانشجویان ما در دوره های مختلفی اعم از 16 آذر با بانگ عدالت خواهی خود و در 15 خرداد با وحدت حوزه و دانشگاه نقش بسزای دانشگاهیان در پیروزی انقلاب را به منصه ی ظهور رساندند .

محمد برزعلی در ادامه تصریح کرد: دانشگاهیان در عصر حاضر نیز در سنگر علم و دانش و با جانفشانی شهدایی همچون شهدای هسته ای و ایجاد تمدن بزرگ اسلامی به شکلی دیگر نقش آفرینی می نمایند.

قابل ذکر است همزمان با برگزاری این مراسم نمایشگاهی متشکل از دستاوردها و آثار اساتید، مدیران گروه و دانشجویان این مرکز آموزشی در بخش طراحی دوخت، آرایش و پیرایش، فرش دستبافت و رباتیک برپا گردیده بود.

در پایان همچنین شایان ذکر است، مرکز علمی -کاربردی پیشگامان علوم وفنون نوین گلستان دارای 15 رشته کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ، با 160 فارغ التحصیل از سال 91 تاکنون مشغول به فعالیت می باشد.