بیانیه ٢٢بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۹۰۰۸ اخبار
ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم انقلاب اسلامی ایران، انفجار نور در جهان ظلمانی مستكبران بود. ملت خداجو، عدالت‌خواه، استقلال‌طلب و استكبار ستیز ایران اسلامی در این انقلاب شكوهمند، با لبیك به مقتدا و رهبر خویش، كاخ ستم و جور وابسته به اجانب را درهم شكست و حكومتی بر پایه احكام اسلامی و رهبری ولایت فقیه را بنا نهاد.
بیانیه ٢٢بهمن

ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم

پیروزی این انقلاب بزرگ با طرحی نو و مستقل در برابر الگوهای شیطانی شرق و غرب، نمی‌توانست برای استكبار جهانی قابل تحمل باشد از این رو دشمنان اسلام و قرآن با تحمیل جنگ و انواع ترفندها، توطئه‌ها و فتنه‌ها، كوشیدند این نظام مردمی و الهی را تضعیف كنند. با این حال رهبری هوشمندانه حضرت امام خمینی(ره) و نائب بر حقش حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) و حضور آگاهانه و با بصیرت ملت نستوه ایران در صحنه موجب گردید شجره طیبه انقلاب اسلامی هر سال تناورتر و ثمرات فرهنگی، علمی، فنی و اقتصادی آن پربارتر گردد.

دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حضرت امام خمینی(ره) و شهدای گرانقدر ملت مسلمان ایران، آحاد ملت را به حضور گسترده در راهپیمائی یوم‌ا... 22 بهمن و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری فرا ‌خوانده و رجای واثق دارد الهام بخشی انقلاب حق طلبانه ملت ایران در حماسه 22 بهمن، عزم ملت‌های مظلوم و مستضعف جهان را برای اهتزاز هر چه بیشتر پرچم اسلام در سراسر گیتی جزم‌تر می­سازد.