نشست ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با کارکنان مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبدکاووس2

۲۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۹۷ اخبار
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبدکاووس2، روز دوشنبه ٢٨ دی ١٣٩٤جلسه هم اندیشی ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با رئیس و کارکنان این مرکز آموزش در دفتر ریاست برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبدکاووس2، روز دوشنبه 28/10/94 جلسه هم اندیشی ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان با رئیس و کارکنان این مرکز آموزش در دفتر ریاست برگزار گردید.

در این جلسه پس از تلاوت آیاتی چنداز کلام ا... مجید، باقرنیا، ریاست مرکز آموزش گزارشی از عملکرد مرکز در نیمسال اول تحصیلی 95-94 و شیوه برگزاری امتحانات ارائه نمود.

در ادامه کارشناسان مرکز به بیان نقطه نظرات و ایده های خود به منظور بهبود وضعیت خدمات رسانی به دانشجویان و برخی از موانع موجود پرداختند و پیشنهادات لازم در جهت رفع مشکلات موجود را ارائه کردند.

در پایان دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با جمع بندی دیدگاه ها از زحمات ریاست و کارکنان مرکز آموزش علمی-کاربردی گنبدکاووس2 قدردانی و عنوان نمودند تلاش های جدی تر و بیشتری برای ارائه خدمات بهتر به دانشجویان از سوی کارکنان مراکز صورت پذیرد. دکتربرزعلی افزود باید به سمتی برویم که درجهت جلب رضایت مندی ارباب رجوع از بروکراسی های دست و پاگیر اداری دوری کنیم تا بتوان خدمات مطلوبتری به مراجعه کننده ارائه دهیم.