تشکیل کمیته امور حقوقی ستاد انتخابات استان گلستان در دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۹۶ اخبار

روز پنج شنبه مورخ 24 دی 1394 کمیته امور حقوقی ستاد انتخابات استان گلستان در محل دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان تشکیل جلسه داد. در این جلسه آخرین اقدامات صورت گرفته کمیته امور حقوقی در امر انتخابات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست مقرر شد که اعضای کمیته امور حقوقی با حضور در فرمانداریها نسبت به اجرای موارد حقوقی از نزدیک با فعالیت ها آشنا و در صورت لزوم و درخواست راهنمایهای لازم ارائه گردد.