بازدید رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه های امتحانی مراکز آموزشی تحت نظارت

۲۱ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۹۴ اسلایدر اخبار
در مورخه 19 دی 1394، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه¬های امتحانی مراکز آموزش علمی کاربردی گرگان1، گرگان2، گرگان3، شرکت پیگیر، هلال احمر و نواندیشان علم و مهارت بازدید نمودند.

در مورخه 19 دی 1394، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان از حوزه­های امتحانی مراکز آموزش علمی کاربردی گرگان1، گرگان2، گرگان3، شرکت پیگیر، هلال احمر و نواندیشان علم و مهارت بازدید نمودند. دکتر برزعلی به همراه جمعی از مسئولین این مراکز با حضور در حوزه­های امتحانی از نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم این مراکز بازدید و از اقدامات این مراکز برای برگزاری هرچه بهتر امتحانات کسب اطلاع نمودند. ایشان با بیان این که برگزاری منظم امتحانات براساس مقررات موجود  یکی از رسالتهای مهم علمی و فرهنگی در دانشگاه ها است، افزود: با برنامه ریزی دقیق و منظم علاوه بر ارتقاء زیرساخت های علمی و عملی دانشگاه بایستی در راستای افزایش  محدوده دانائیهای دانشجویان نیز تلاش های زیادی صورت پذیرد . دکتر برزعلی  ضمن اعلام رضایت از روند برگزاری امتحانات پایان ترم ، برلزوم افزایش کیفیت آموزشی در مراکز  با برنامه ریزی دقیق و منظم برای برگزاری امتحانات در مراکز تاکید نمودند.