نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

۱۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۹۰ اسلایدر اخبار
نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان

صبح روز شنبه 12 دی 94 دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان میزبان روسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان بود. در آغاز این جلسه دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت هفته وحدت و حماسه 9دی از دستاوردهای جدید دانشگاه جامع علمی-کاربردی در سطح کشور و استان گلستان رونمایی نمودند. ایشان از ارائه پیشنهادهای تجاری سازی محورهای اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان برای اولین بار توسط این دانشگاه در استان گلستان خبر دادند و از تلاش این دانشگاه در جهت افزایش هرچه بیشتر بهره وری، افزایش اشتغال و انتقال فناوری به استان صحبت نمودند. دکتر برزعلی، شرایط فعلی استان را در حوزه فعالیت های علمی، مهارتی، پژوهشی، تجاری سازی دستاوردها و ابتکارات بسیار عالی ارزیابی نموده و از تهیه 3 پیشنهاد برای اجرا به معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری از طریق استانداری گلستان اطلاع دادند. در این جلسه روسای مراکز آموزشی نیز به اظهار نظر در خصوص آموزش های مهارتی پرداختند.