بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت یوم الله 9 دی

۰۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۸۷ اخبار
بیانیه دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان به مناسبت یوم الله 9 دی

تاریخ 37 ساله انقلاب اسلامی مملو از نقاط عطفی است که در اذهان ملت شریف و ولایت مدار ایران اسلامی نقش بسته است. دوران غرور آفرین دفاع مقدس و رشادتهای جوانمردان این خطه و پیشرفتهای هسته ای از نمونه های بارزی است که جزء هویت هر ایرانی ولایت مدار و متعهد می باشد. و در این عرصه دشمنان و فتنه گران همواره در تلاش بوده اند که آهنگ رشد و شکوفایی ملت ایران را کند کنند که با رهبری مدبرانه رهبرفرزانه انقلاب و بصیرت ملت ناکام گشته اند. فتنه سال 88 از دیگر نقشه ها و ترفندهای معاندان و مغرضان نظام بود.که با بصیرت ملت شریف و شهیدپرور ایران در حماسه 9 دی  نقش بر آب شد.

حماسه 9 دی و حضور میلیونی مردم ایران در برائت از فتنه گران و تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) روز "تجلّی غیرت دینی" ملّت شریف ایران و فروزان شدن شعله های "آگاهی " و "بصیرت" نسبت به واقعیت های نهفته در لایه های فتنه 88 به شمار می رود و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است. 9 دی روز درخشش نسل‌های سوم و چهارم انقلاب و آینده‌سازان کشور در میدان دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب و اعلام برائت از حرمت‌شکنان عاشورا بود که فتنه گران و بیگانگان طمع کار و کینه توز را رسوا و به خاک ذلت کشاند.

در 9 دی مردم نشان دادند که همواره با بصیرت به وصایای امام راحلشان گوش می دهند که می فرمود (همواره پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد).

حضور میلیونی و زمان‌شناسانه ملت ایران در راهپیمایی 9 دی سال 1388، برای همیشه خود را به عنوان حماسه‌ای ماندگار در تاریخ کشورمان به ثبت رساند.

دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان ضمن گرامیداشت حماسه 9 دی و تقدیر و تشکر از حضور پرشور مردم شهیدپرور، همچون سایر آحاد ملت شریف و بزرگوار ایران اسلامی با بصیرت در راستای اهداف انقلاب گام برخواهد داشت.