جلسه هم اندیشی مدرسان مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان2 با ریاست دانشگاه

۰۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۸۶ اخبار
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان2، جلسه هم اندیشی مدرسان این مرکز آموزش ، درکانون فرهنگی تربیتی طه گرگان با حضور دکتربرزعلی، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، اعضای هیئت موسس و مدرسان مرکز آموزش برگزار گردید.
جلسه هم اندیشی مدرسان مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان2 با ریاست دانشگاه

در این جلسه دکتر برزعلی، مطالبی در مورد حقوق مدرسان و رعایت منشور اخلاقی در سطح دانشگاه عنوان نمودند. ایشان همچنین بانگاهی به بند 76 سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص برنامه ششم توسعه کشور، جایگاه دانشگاه جامع علمی-کاربردی را در حوزه آموزش های مهارتی درخشان خواندند و از تحول عظیم بوجود آمده به ویژه در حوزه مدرسان دانشگاه جامع علمی-کاربردی پس از تدوین سند تحول راهبردی توسط دکتر اخباری، ریاست دانشگاه جامع علمی-کاربردی کشور خبر دادند. دکتر برزعلی به مدرسان در خصوص برنامه نویسی دوره ها و پودمانهای آموزشی راهنمایی هایی را ارائه و به مدرسان با توجه به انتخابات پیش رو و لزوم هوشیاری در اجرای قوانین و اصل بیطرفی توصیه نمودند.  در ادامه مدرسان به بیان نظرات و دیدگاه های خود در زمینه های مورد علاقه در دانشگاه پرداختند.