کارگاه آموزشی "از ایده تا بازار"برگزار شد

۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۲ کد : ۴۲۷۳۷ اخبار
کارگاه آموزشی "از ایده تا بازار" توسط کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان
کارگاه آموزشی "از ایده تا بازار"برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "از ایده تا بازار" ویژه دانشجویان و دانش­آموختگان مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان در سالن آمفی­تئاتر این دانشگاه نموده است که با استقبال خوب دانشجویان مواجه گردید.

در این کارگاه ابتدا دکتر انوری­فر، مسئول کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی، توضیحاتی در خصوص رسالت و وظایف کلینیک ارائه نمودند سپس دکتر جوزدانی، کارآفرین جوان استان، در خصوص فرایند از ایده تا بازار مطالب خود را بیان داشتند و در پایان دکتر دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، توضیحاتی را در خصوص دانشگاه، کلینیک و کارآفرینی بیان نمودند.

شایان ذکر است کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 9 الی 14 آماده ارائه خدمات رایگان مشاوره شغلی و کارآفرینی به کلیه مردم شریف گلستان به صورت حضوری و برای سایر استان ها به صورت مشاوره تلفنی می باشد.

شماره تلفن کلینیک جهت هماهنگی 6-32451052 داخلی 307 می باشد.