دومین نشست هم اندیشی کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد.

۰۴ تیر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۳۰۴ اخبار
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان دومین نشست هم اندیشی کارگروه تبلیغات و اطلاع رسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان مورخ 03/04/1396 در سالن اجتماعات این دانشگاه  برگزار شد.در این نشست ابتدا دکتر دهقانی  ضمن خیر مقدم به اعضاء و تبریک فرا رسیدن عید سعید فطر، به ضرورت کیفی سازی آموزش اشاره کرد و بیان نمودند: مهارت آموزی و کاربردی کردن رشته ها یکی از ماموریت های دانشگاه است که باید توجه جدی به آن شود و ما نسبت به سایر دانشگاه­ها از رشد بالاتری برخوردار هستیم.
دکتر امیراحمد دهقانی افزود: کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی در جهت بهره گیری از پتانسیل ها و ظرفیت های دانشگاهی با استفاده از ابزارهای نوین فناوری می­باشد.
وی از راه اندازی کانون مشاوره در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و تصریح کرد؛ افراد جامعه می­توانند در حوزه های مختلف از خدمات مشاوره ای دانشگاه بهره مند شوند.
 در پایان اعضای کارگروه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص عملیاتی کردن بخش تبلیغات و اطلاع رسانی ارائه دادند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.