برپایی نمایشگاه عکس دانشجویی با موضوع " حجم نگاه " توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان3

۲۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۹۱۵۵ اخبار
برپایی نمایشگاه عکس دانشجویی  با موضوع " حجم  نگاه " توسط مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان3

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی-کاربردی گرگان3، نمایشگاه گروهی عکس دانشجویی دانشجویان این مرکز آموزش با موضوع " حجم نگاه " در پارک شهر گرگان برگزارشد. این نمایشگاه با هدف توسعه صنعت عکاسی و ایجاد مهارت و کاربردی کردن رشته عکاسی صورت گرفت. در این نمایشگاه 50 عکس با موضوع آزاد از فعالیت های دانشجویان به نمایش گذاشته شد. شایان ذکر است : نمایشگاه عکس دانشجویی با استقبال زیاد عموم مردم و عکاسان مواجه شده است که در این راستا ، نمایشگاه عکس به صورت تخصصی به همت این مرکز آموزش در شهرهای مختلف استان برگزار خواهد شد. مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان 3 تنها مرکز تخصصی در رشته عکاسی در دوره های کاردانی و کارشناسی در استان گلستان می باشد.