برگزاری کارگاه "آموزشی آشنایی با قانون انتخابات و نحوه برخورد با تخلفات احتمالی" در دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان

۲۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۸۹۹۵ اخبار

صبح روز پنج شنبه مورخ 24 دی 1394 دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان میزبان نمایندگان حقوقی فرمانداریهای استان گلستان در کمیته امور حقوقی ستاد انتخابات استان گلستان بود. در آغاز این نشست که بصورت کارگاه آموزشی تحت عنوان " آشنایی با قانون انتخابات و نحوه برخورد با تخلفات احتمالی" برگزار شد، پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر برزعلی، ریاست دانشگاه، نسبت به فعالیت های دانشگاه در استان و کشور اطلاع رسانی کردند و به جایگاه رفیع امور حقوقی در برگزاری انتخابات اشاره کردند و از موافقت استاندار گلستان در فراگیر نمودن هرچه بیشتر آموزش ها در بخش های مختلف اجرایی برگزاری انتخابات و انتخاب دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در امور آموزشی تشکر نمودند. در ادامه این جلسه میرعرب، مشاور حقوقی استاندار گلستان و دبیر کمیته امورحقوقی انتخابات در خصوص فعالیت های کمیته امور حقوقی انتخابات استان بویژه آموزش های حقوقی صحبت نمودند. جلسه با ارائه مواد قانونی توسط سلیمانی، جانشین دادستان گرگان، ادامه و شرکت کنندگان به پرسش و پاسخ پرداختند.