جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۰۳۶۹ اخبار شیرپوینت
جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، چهارشنبه مورخ 11/07/1397 جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان در اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر دهقانی، ریاست شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن عرض خیر مقدم  به اعضاء به بیان اهم فعالیت­ های فرهنگی و دانشجویی واحد استانی کسب دو مقام کشوری کارکنان و مدرسان آقای محمود پرتوی(بخش تالیف کتاب) و سرکار خانم آتنا کاردل(بخش کتبی ترجمه و تفسیر قرآن کریم) در چهاردهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه و کسب مقام اول طراحی لباس دانش آموختگان توسط مدرسان، مرکز گرگان 3 و گروه طراحی دوخت شرکت پیشگامان علوم و فنون نوین گلستان پرداخت. سپس برنامه­ ها و فعالیت­های فرهنگی پیشنهادی توسط اعضای شورا من جمله: برنامه ­های محرم و صفر، تعزیه خوانی، اردو دانشجویان جدیدالورود و کرسی­ های آزاد اندیشی...مورد بررسی قرار گرفت و اعضا نیز نقطه نظرات خود را در این خصوص اعلام کردند.