ارائه طرح پژوهشی ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی توسط سرپرست مرکز علمی کاربردی گرگان ۱ در جلسه شورای فرهنگ عمومی گلستان با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۱۷ کد : ۴۰۳۰۳ اخبار شیرپوینت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، جلسه شورای فرهنگ عمومی گلستان با حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، نماینده ولی فقیه و استاندار گلستان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و دیگر اعضای شورای فرهنگ عمومی استان با موضوع " سبک زندگی و و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی" با ارائه طرح توسط حسین جعفری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان1 برگزار شد.

جعفری سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی گرگان 1 بر اهمیت ترویج سیک زندگی ایرانی- اسلامی و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های بومی و محلات تاکید نمودند. در همین راستا  پس از دفاع از کلیات طرح پژوهشی، قرار بر این شد که در 14 بخش از شهر گرگان متناسب با وضعیت اجتماعی-فرهنگی هر یک از مناطق، کارگاه های آموزشی با محوریت سبک زندگی ایرانی-اسلامی  برگزار شود.

همچنین در این نشست آیت الله سید کاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان با اشاره بر اینکه سبک زندگی از مسائل فردی انسان نشات می گیرد، ابراز داشت: استفاده از تمام ظرفیت های مساجد، مدارس، ادارات و ... را ضروری دانست و همکاری جدی مسئولان  را در کاهش آسیب های اجتماعی مهم برشمرد.

"سید محمد رضا موالی زاده" دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این نشست به مولفه های مثبت فرهنگ عمومی اشاره کرد و آن را ارزش های پذیرفته شده و به کار بسته شده توسط آحاد جامعه و رفتارهای قابل پیش بینی و زیر بنای توسعه در جامعه دانست.

وی خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم به توسعه پایدار، متوازن و همه جانبه دست پیدا کنیم باید به مقوله فرهنگ و فرهنگ عمومی توجه کافی و وافی  داشته و باید تلاش کنیم بخشی از مولفه های مثبت فرهنگ عمومی دوام و قوام پیدا کند.

در ادامه نشست استاندار گلستان با اشاره به افزایش دو برابری اعتبارات درحوزه آسیب های اجتماعی، گفت: استان گلستان به سبب وجود اقوام مختلف مدلی کوچک از ایران است و وحدت و همدلی موجود در آن الگویی مناسب در سطح ملی و بین المللی به شمار می آید.

"سید مناف هاشمی "ادامه داد: ما نیازمند فکری نوین و اقداماتی ویژه برای تامین رفاه و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه هستیم.

عادله کشمیری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ضمن قدردانی از حضور دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در حاشیه این جلسه با اشاره بر  اینکه مقوله فرهنگ سازی نیازمند هم افزایی دارد، گفت: امیدوارم با هم افزایی و استفاده از ظرفیت تمام دستگاه های اجرایی و اقشار مردم بتوانیم قدم های توسعه محوری را در حوزه فرهنگ عمومی برداریم.

شایان ذکر است مدیرکل و معاون امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر مهمانان جلسه شورای فرهنگ عمومی گلستان بودند.