کارگاه آموزشی ۳ روزه آشنایی مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان با عملکرد سامانه امور کلاس ها برگزار شد

۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۲ کد : ۴۰۰۱۹ اخبار
با حضور مدرسان مراکز آموزشی علمی کاربردی استان گلستان کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه امور کلاس ها که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان راه اندازی شده در سالن همایش های این دانشگاه به مدت ۳ روز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان: کارگاه آموزشی آشنایی مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی با سامانه امور کلاس ها که توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان و همکاری یکی از مدرسان این دانشگاه برای اولین بار در کشور راه اندازی شده است برگزار گردید.

در این کارگاه که با خیرمقدم به مدعوین از سوی دکتر دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان آغاز گردید، موضوعات مختلف در خصوص این راه اندازی سامانه،توسط معاون و مسئول مدرسان دانشگاه آموزش داده شد.

شرکت کنندگان در این کارگاه ضمن آموختن جزئیات کار با سامانه امور کلاس ها، سوالات و مشکلات خود در این خصوص را با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در میان گذاشتند.