صعود تیم والیبال دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان به مرحله یک هشتم نهایی چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور

۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۷:۰۴ کد : ۳۹۵۷۶ اخبار
چهارمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی وزارت علوم در گروه پسران با صعود سرو قامتان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان به مرحله یک هشتم نهایی در حال برگزاری می باشد.
صعود تیم والیبال دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان  به مرحله یک هشتم نهایی چهاردهمین المپیاد دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان گلستان، چهارمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی وزارت علوم در گروه پسران با حضور تیم های دانشگاه های کشور که از روز چهارشنبه 10 مرداد ماه 97  به میزبانی دانشگاه شیرازآغاز شد است، سرو قامتان  والیبال دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان که نماینده دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این دوره المپیاد فرهنگی ورزشی  هستند  توانستند از سد تیم های دانشگاه اردبیل و ایلام گذشته و به مرحله یک هشتم نهایی راه یابند.

در این المپیاد ۴هزار و ۵۰۰ دانشجوی پسر از ۱۲۰ دانشگاه کشور به رقابت می پردازند. دانشجویان در رشته های فوتسال، هندبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز، جودو، بدمینتون، دوومیدانی، شطرنج، کاراته، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، تکواندو و شنا به رقابت خواهند پرداخت.

#علمی_شو-کاربردی_شو