کارگاه آموزشی طرح ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزش علمی-کاربردی استان گلستان برگزار شد

۱۳ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۰ کد : ۳۹۱۷۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در راستای اجرای طرح ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزش علمی-کاربردی کارگاه آموزشی طرح مذکور در روز سه شنبه مورخ 12/04/1397 با حضور رؤسا و مدیران آموزش و پژوهش مراکز آموزشی علمی کاربردی  استان در محل سالن اجتماعات شهید حاجی حتم لو دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان برگزار گردید.

در این کارگاه ابتدا اهمیت طرح و سیاست­های دانشگاه در اجرای طرح سطح بندی مراکز توسط دکتر دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، برای مراکز آموزشی تشریح و تبیین شد.

سپس جزئیات طرح و فرم­های موجود در سامانه به تفکیک توسط مهندس رضا سلطانی، مسئول نظارت و ارزیابی دانشگاه، توضیح داده شد.

• خلاصه موارد مطرح شده در کارگاه مذکور عبارتند:
  • اهمیت و جایگاه طرح ارزیابی و سطح بندی مراکز آموزشی.
  • وظایف مراکز آموزشی در اجرای طرح.
  • مکاتبه با مراکز آموزشی در خصوص موارد حائز اهمیت طرح و ارسال فرم­های دریافتی از ستاد مرکزی دانشگاه به مراکز آموزشی.

در خاتمه هر یک از مراکز نقطه نظرات خود را اعلام و سپس جمع بندی موضوع صورت گرفت.