دیدار و تکریم مادران شهدا توسط رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در روز میلاد حضرت فاطمه (س)

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۵:۴۸ کد : ۳۸۳۲۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، هم‌زمان با میلاد فرخنده فاطمه زهرا (س) و روز زن، دکتر امیر احمد دهقانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان  به دیدار مادران  شهیدان عتیقی و رنجبر رفت.

دکتر دهقانی در این دیدار با تجلیل از مقام شامخ مادران شهید گفت: ما قدردان شهدا هستیم و امروز به برکت خون پاک شهدا و رشادت‌های رزمندگان و ایثارگران، ایران اسلامی در اوج قدرت و اقتدار است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان تصریح کرد: به فرموده امام راحل (ره) خانواده شهدا چشم و چراغ ملت هستند و دیدار با خانوداه معظم شهدا تجدید پیمان با امام شهدا و خانواده شهیدان است.

وی تأکید کرد: باید زمینه ای فراهم شود که دانشجویان با خانواده معظم شهدا بیشتر دیدار داشته باشند و با اندیشه­ ها ی فکری شهدا بیشتر آشنا شوند.

مادر شهید عتیقی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار گفت: جوانان امروز باید مسیر صحیح زندگی را در صراط مستقیم شهیدان جستجو کنند.

مادر شهید رنجبر از نسل جوانان امروز خواست با خواندن وصیت نامه شهدا و خاطرات شهدا به این بینش برسند که چرا نوجوانان آن روزها از جان خود گذشتند و با اهدای خون خود امروز امنیت و آرامش را به همگان هدیه کردند.

در این دیدار، دکتر خان احمدی معاون اجرایی، رستگار مسئول حراست، خان عبدال مسئول امور اداری، خانم ملائی سرپرست اداره دانشجویی و فرهنگی و معمار کاشانی مسئول روابط عمومی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان را همراهی کردند.