نمایشگاه منابع طبیعی در خانه طبیعت گرگان افتتاح شد

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۷:۱۱ کد : ۳۸۳۰۹ اخبار
به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری نمایشگاهی با همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان گلستان، دانشگاه علوم کشاوزی و منابع طبیعی گرگان، اداره کل منابع طبیعی استان گلستان و .... در خانه طبیعت گرگان برپاشد
نمایشگاه منابع طبیعی در خانه طبیعت گرگان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان، نمایشگاه منابع طبیعی با حضور استاندار گلستان در خانه طبیعت گرگان افتتاح شد.

استاندار گلستان در مراسم افتتاحیه نمایشگاه که فرماندار گرگان و جمع کثیری از مدیران و مسئولان استانی حضور داشتند ضمن تاکید به حفظ منابع طبیعی در شهرها و روستاه ها به ارتباط و تعامل میان کشورها جهت حفاظت از دریاه ها، جنگل، طبیعت، آب و خاک اشاره نمودند.

لازم به ذکر است  علاقه مندان می توانند همه روزه از ساعت ۹ الی ۲۰ به صورت رایگان ازغرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در این نمایشگاه بازدید کنند.